Konserter, Föreställningar & Underhållning

Räkna de lyckliga stunderna blott

Berättelsen om Edvard Persson, Ulla Billquist och Ernst Rolf. En fiktiv historia om hur de tre artisterna är i färd med att repetera en kommande föreställning. Mellan revynumren ser vi glimtar av deras privata liv och komplicerade pesonligheter som ofta står i stark kontrast till de glada sångerna.


med orkestern Öresund Entertainment band

eller med pianoTre Tenorer

Vi gör en festlig konsert med välkända melodier och sång av hög kvalitet. Konserten är en hyllning till sången, det är en konsert med grädde på moset och har extra allt. 


Grunden i vår repertoar är naturligtvis opera och Italienska sånger men vi har även en bredare repertoar med schlager, jazz och kända sånger, eller julmusik som på bilden. En Italiensk Afton

Tenorerna Nils Olsson och Johan Palmqvist berättar om sitt favoritland Italien. De guidar er och visar bilder på Italiens städer och landskap och naturligtvis sjunger de smäktande alla de sånger ni så väl känner igen. 


Underhållning

Vi gör konserter, underhåller på konferenser, middagar och andra event. Vi gör även en populär musik-quiz där vi själva sjunger musikexempel till frågorna. 

Kommande Evenemang

20 mars

Konsert med Tre Tenorer "Viva la musica"

Nils Olsson, Staffan Lindberg och Johan Palmqvist

Piano: Tomas Johnsson

Kirsebergs kyrka, Malmö

kl 18.00

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-